Akateeminen kirjakauppa

Aurinkomaa Wikistä

HUOM! Tämä artikkeli käsittelee Aurinkomaassa toiminutta Akateemista kirjakauppaa. Tämä ei ole sponsoroitu artikkeli, eikä kirjakaupalla ei ole mitään tekemistä IRL-maailman Akateemisen kirjakaupan kanssa.

Haluan kirjani myyntiin, mitä teen?

Akateeminen kirjakauppa.png

Akateeminen kirjakauppa myy kaikenlaisia aiheista riippumattomia kirjoja. Ainoa kriteeri on laatu ja oikeinkirjoitus, minkä vuoksi pyydän kirjoittajia tekemään ensiversion wordissa. Minecraftin kirjat kun ovat erittäin hankalia tehdä, korjata ja tarkistaa. Koska kirja voi kaiken lisäksi hukkua en suosittele kenellekkään tekemään kirjaa pelkästään Aurinkomaan sisällä. Normaaleilla asetuksilla n. 4 doc sivua tekstiä on hyvin lähellä maksimisivuarajaa oleva kirja. Tämä lähinnä faktana jos pyrkii julkaisemaan pitempää kirjoitusta, joutuu julkaisemaan kirjasarjana.

Jos sinulla on kuitenkin kirja olemassa oikein tehtynä Aurinkomaassa, otamme kirjan mielellään painoon. Painoa varten tarvitsemme 2 kopiota alkuperäisestä kirjasta. Kirjailija saa itse pitää alkuperäisen kirjan. Kirjan tuotosta verojen ja kirjan painokulujen jälkeen tilitetään kirjailijalle 50%. Kirjailija saa yleensä määritellä kirjan hinnan itse, mutta annamme myös hintaehdotuksia perustuen kirjan sivumäärään, laatuun jne. kriteereihin. Jos sinulla on kirja tai olet suunnittelemassa kirjan julkaisua, ota yhteyttä Akateemisen kirjakaupan omistajaan Raistlin_Majer3.

Julkaistut kirjat

Julkaistujen kirjojen luettelo tekijöiden mukaan.

DatArnoGuy

Kylttien Kuvitus

Kirjassa kerrotaan opettavaisia asioita kylttien ja ja tekstien väreistä sekä kylttikuvien tekemisestä.

Eki

Sukututkimus

Korkealaatuinen kulttuuriteko sukututkimuksen alalla. Suvuista kiinnostuneille erittäin antoisa kirja.

Fadass69

Luolien Tutkimus

Pakosti luettava kirja kaikille luolaseikkailijoille sekä aarteenmetsästäjille. Sisältää kirjaimellisesti elintärkeitä tietoja.

Meowlicious

Kadotusoppi

Kirja on harvinaisia A-maan filosofisia teoksia, jossa käsitellään kadotuksen metaa, kadotusopin teoreettisessa viitekehyksessä.

RaikaSS

Säästöopas

Opas on tarkoitettu Aurinkomaassa aloittaville pelaajille, hyvää taloudenpitoa varten.

Raistlin_Majer3, tietokirjailija, Aurinkomaan yliopiston emeritus-professori.

Johtamisesta

Kirjassa käsitellään johtamisen eri tyyppejä, johtamisen ongelmatilanteita, strategioita, sekä delegaatiota organisaatiossa. Kirja soveltuu kaikille johtavassa asemassa oleville henkilöille perehdytysmateriaaliksi tai opaaksi oman johtajuuden kehittämiseen.

Sopimushyöty

Tämä 50 sivuinen magnum opus on sivurajaan saakka tehty sopimusoikeudellinen get richer-kirja Aurinkomaan taloudelliselle eliitille. Opuksessa on korkeaan hintaansa nähden vielä arvokkaampaa tietoa sopimusoikeudesta. Haluatko suojata oikeudellisesti omistuksiasi, mikä ero on veronkierrolla ja verosuunnittelulla, sekä miten tienata lisää rahaa. Kirjassa käydään läpi myös eri lainatyyppejä, lobbausta, stimuluspaketteja, sekä niiden strategista käyttöä. Kirjan ostaja todennäköisesti tienaa rahansa takaisin moninkertaisesti alle vuodessa kirjan tiedoilla.

Pakotuskirja

Taiteellinen teos, jossa kirjailija syväluotaa luomisen tuskaa joka rivillä.

Motin Metsästys

Motivaation menetyksestä, uudelleen löytämisestä ja jälleenrakennuksesta kertova motivaatio-opas. A-maan kovinta self-help kirjallisuutta. 

Ekonomia I 

Kirjassa perehdytään ekonomian perusteisiin. Teemoja ovat esim. Logistinen saavutettavuus, markkinahyöty ja hyödykkeet, omavaraisuus ja hyödykeketjut. Kirja soveltuu kenelle tahansa liike-elämän vaikuttajalle tai bisneksiä omistavalle henkilölle. 

Keijon Myytti I

Ensimmäinen teos Keijo669:n elämästä. Tämä keijologien esikoisteoksen uusi painos avartaa uutta horisonttia Keijon persoonasta elämänkertamaisella otteella.

Arkkitehtuuri I

Tämä nide kertoo arkkitehtuuriuden eri rakennusteknisistä haasteista sekä erilaisista keinoista voittaa näitä ongelmia. Kirjassa käydään läpi mm. Rakenteiden paineiden jakamiseen auttavia arkkitehtuurisia kikkoja. Tämän lisäksi kirjassa tutustutaan valosuunnitteluun, rakennussuunnittelun matematiikkaan, sekä erilaisiin akveduktiratkaisuihin. Kirja on ehdottomasti hyödyllinen suurien rakennushankkeiden suunnittelussa, sekä talorakentamisen kehittämisessä.

Vartiointi I

Vartiointiin liittyvät perusasiat, turvallisuus, kiinniotto, periaatteita, sekä käskyttämistekniikka.

OP Koulussa

Haluatko menestyä paremmin ja helpommin koulussa? Tämä kirja on tehty juuri sinulle. Sen verran tärkeää tietoa sisältävä, että kirjoittaja on halunnut matalan hinnan sisällön arvoon nähden, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hankkia tämä kirja.

Nostalgian Vanki

Kaunokirjallinen teos nostalgian hyvistä ja huonoista puolista.

Oikeusperiaate

Kirjassa käsitellään oikeudellisia periaatteita, kuten laillisuusperiaate, yhdenvertaisuus oikeudessa (köh vähän eri Aurinkomaan sääty-yhteiskunnassa kuin demokratiassa, mutta näin teoriassa :P), esteellisyys ja virkavirhemenettely. Kirja soveltuu erityisesti oikeuden ja lain ammattilaisille.

Avoimuus

Proosakirja avoimuudesta.

Kritiikki

Käsittelee aihetta, miten kritiikki toimii? Pohtivaa proosakirjallisuutta.

Idea&Kritiikki

Kriittisen ajattelun ja toiminnan opas.

Herkkyys

Kaunokirjallisuutta kommunikoinnin herkkyydestä.

Rakkaudesta

Jokaisen suuren sydämen teos keskeisestä aiheesta, rakkaudesta.

Tutkimuskirja

Kirjassa on kokoelma ylemmän tason tiedekirjoja, joissa esitellään parasta tieteenfilosofista antia. Suositeltu yliopisto-opiskelua varten tai muuten harjaantuneille.

Aateliset I

Aateliset sarjan ensimmäinen osa. Ilmainen kirja (1kpl kaikille). Valtakunnan kestotilaus.

Aateliset II

Aateliset sarjan toinen osa. Ilmainen kirja (1kpl kaikille). Valtakunnan kestotilaus.

Säädyt ja Kunnia

Aurinkomaan yhteiskuntajärjestyksestä kertova ilmainen kirja (1kpl kaikille). Valtakunnan kestotilaus. Teos on Valtias Gremoksen auktorisoima esitysteos aurinkomaan säätyjen ja yhteiskunnallisten virkojen toiminnasta.

Rehellisyys

sinjanko

Petturi 1

Sarjan ensimmäinen osa. Tarina on dramaattinen ja trillerimäinen kokonaisuus.. Sarjaan on tulossa uusia numeroita.

Petturi 2

Petturi 3

Julkaisuun tulossa olevat kirjat

Keijon Myytti II (Suunnitteilla)

V1LHY I (Suunniteilla)

Aateliset III (kirjoitusvaiheessa)

UnohdettuTehtävä (manuaalisessa kopioinnissa >>>>:::://////// (kyllä mä sen kopioin mut murrrr, säästäkää ne worditiedostot))